Month: November 2017

Photobiomodulation

Edut Punainen valohoito

Viimeisen muutaman kuukauden ajan, olen ollut edessä seisoo punainen valohoito lampun noin 5 minuuttia päivässä. Tilasimme punainen valohoito järjestelmä, kun mieheni oli toipumassa leikkauksesta, koska se auttaa nopeuttamaan haavan paranemista. Nyt, olen rakastava sitä sen lisäämällä kollageenin (*vähentää ryppyjä*), venytys merkki vähentää, ja hiusten kasvu hyödyttää.

Jos olet lukenut siitä, miten minä käsitellä sininen valo terveydelle, olet jo ymmärtää, että valo vaikuttaa monia näkökohtia meidän biologian. Tietyt aallonpituudet punainen valo lisää mitokondrioita tehtävä elimistössä. Siitä lisää alla, mutta punainen valo hoito on yksilöllisesti hyödyllisiä tästä syystä.

Mikä on Punainen Hoito Valoa?

Punainen valohoito tunnetaan myös photobiomodulation (PBM), alhainen valon therapy (LLLT), biostimulaatio, fotoniikan stimulaatio tai valo laatikko hoito.

Tämä hoito käyttää tiettyjä valon aallonpituuksia hoitaa ihoa saavuttaa erilaisia tuloksia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että eri aallonpituudet vaikuttavat kehon eri tavoin. Tehokkain aallonpituudet punainen valo näyttävät olevan valikoimia 630-670 ja 810-880 (lisää tästä alla).

Miten Punainen Valo Terapia Toimii?

Nämä tietyt aallonpituudet punainen valo luo biokemiallinen vaikuttaa meidän solut, joka palvelee lisätä mitokondrioiden toimintaan. Tämä parantaa ATP: n (adenosiinitrifosfaatti) tuotantoa elimistössä.

Miksi tämä on tärkeää?

ATP on lähde energiaa jokaisen solun kehon. Ilman sitä, meillä ei ole toiminto lainkaan. Ilman tarpeeksi, meillä ei toimi hyvin.

Se on aallonpituudet vaihtelevat välillä 630-880nm ja käytetään hoitoon ihon pinnalle. Punainen hoito valo tunkeutuu noin 8-10 millimetriä ihoon. Riippuen siitä, minkä alueen elin punainen valo on käytössä, tämä voi helposti vaikuttaa kaikki ihon kerrokset, päästä osaksi verisuonten, imusuonten polkuja, hermoja, ja karvatupet.

Punainen Kevyt Hoito vs. Hoito Sauna

Monet ihmiset ihmettelevät, jos RLT on samanlainen sauna hoidon tai hyötyä auringonvalolta.

Kaikki nämä hoidot ovat hyödyllisiä, mutta ne ovat erilaisia ja antavat erilaisia tuloksia. Olen ollut suuri fani sauna käyttää vuosia, mutta olen myös lisännyt punainen valohoito minun päivittäin käytännössä eri syistä.

Tarkoituksena sauna on nostaa kehon lämpötilaa. Tämä voidaan toteuttaa kautta yksinkertainen altistuminen lämpöä nostamalla ilman lämpötilaa, koska on suosittu Suomessa ja muualla Euroopassa. Se voi myös olla suoritettu infrapunayhteyden kautta altistuminen. Tämä lämmittää kehon sisältä ulos tunne ja sanotaan antaa enemmän myönteisiä vaikutuksia lyhyemmässä ajassa ja alhaisemmalla lämmöllä.

Sekä sauna menetelmiä lisätä sydämen syke, hikoilua, heat shock proteiineja ja parantaa kehon muilla tavoin. Toisin kuin punainen valo hoito -, infrapuna-valon sauna on näkymätön, ja tunkeutuu paljon syvemmälle kehon aallonpituuksilla klo 700-1200 nanometriä.

Punainen hoito valoa tai photobiomodulation ei ole suunniteltu lisäämään hikoilua tai parantaa sydän-toiminto. Se vaikuttaa solujen solutasolla ja lisää mitokondrioiden toiminta ja ATP-tuotannon. Se on periaatteessa “ruokkii” soluja lisätä energiaa.

Molemmat ovat niiden käyttötarkoitukset, riippuen toivottuja tuloksia.

Historia Punainen Hoito Kevyt Käyttää

Punainen valohoito on ollut korttelin ympäri. Vuonna 1903, lääkäri Niels Ryberg Finsen voitti Nobelin Lääketieteen varten hänen onnistunut hoito isorokko ja lupus punainen valo. Venäjä käyttää matalan tason laser hoito tavanomaista hoitoa (ja ne ovat 1970-luvulta lähtien). Venäläiset myös julkaistu satoja tutkimuksia yli vuosikymmenten eduista punainen hoito valoa. Valitettavasti vain hyvin harvat näistä tutkimuksista on käännetty englanti.

Punainen valohoito on suurelta osin huomiotta yhdysvalloissa ja länsi-Euroopassa viime aikoihin asti. Kuitenkin sitä on käytetty hoitopaikassa 1980-luvulta lähtien Japanissa, Kiinassa, Kanadassa, Pohjois-Irlannissa, Vietnamissa, latinalaisessa Amerikassa ja Itä-Euroopassa.

Edut Red Hoito-Valo

Vaikka länsimaissa on jäljessä punainen hoito kevyt, vahva näyttö tukee sen terveyshyötyjä. Se on FDA hyväksytty krooninen nivelkipu, hidas parantavan haavat, ryppyjä, hiustenlähtö ja akne. Monet muut ovat käyttäneet sitä menestyksekkäästi muita asioita, kuten psoriasis, parantaa verenkiertoa ja parempaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Tässä on osittainen luettelo näyttöön perustuvaa käyttää punaista terapiaa valo:

 • Se auttaa nuorentaa kasvojen ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.
 • Punainen valo rakentaa kollageenin ihon, vähentää ryppyjä.
 • Se auttaa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita.
 • Punainen valo aktivoi imunestejärjestelmän mahdollisesti parantaa vieroitus.
 • Vähentää tulehdusta ihoa.
 • Auttaa häivyttää arpia ja venyttää markkaa.
 • Parantaa hiusten kasvua kääntää kaljuuntuva.
 • Stimuloi hidas parantavan haavat.
 • Voi estää toistuvia huuliherpes, tai herpes simplex.
 • Hyödyllistä lyhyellä aikavälillä rannekanavaoireyhtymä.
 • Hyödyllistä ihoa vähentää ekseema, ruusufinni ja akne.
CONTINUE READING
Pumpkin Spice Latte

Miten Tehdä Hämmästyttävä Pumpkin Spice Latte (Kotona)

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan kahvia, ja mitään sanoo Putoavat kuin lämmin Kurpitsan Mausteen Latte! Seeing ne kaikki Starbucks merkki tekee suuni vettä, mutta en voi perustella kuluttaa niin paljon sokeria (50 grammaa grande-koko), plus kaikki junky lisäaineita. Puhumattakaan, että se maksaa noin $5 kupillista kuluttaa sanoi sokeria! Minun rakkaus kurpitsa kahvin-tiesin, että minun piti löytää tapa tehdä se kotona vähemmän.

Pumpkin Spice Latte Resepti, jossa Todellinen Kurpitsa starbucks maustettu kurpitsa latte resepti, autonromu potin on hienosäädetty tämän helppo pumpkin spice latte resepti yli vuoden ja nyt en voi juoda mitään muuta! Se on helppo tehdä itse tai yleisö vain tehosekoitin ja liesituuletin (tai crockpot). Tämä Kurpitsan Mausteen Latte maistuu hyvin samanlainen coffeeshop-versiot ilman keinotekoisia värejä, makuja ja makeutusaineita. Niin, ja se itse asiassa sisältää kurpitsa, koska se ei ole TODELLINEN pumpkin spice latte ilman sitä!

Jotta se meijeri-vapaa, osa-kookos -, manteli -, tai macadamia maitoa. (Macadamia on minun suosikki!) Nämä ovat helppo löytää myymälässä, mutta halvempaa (ja vähemmän vesitetty) tehdä kotona. Loraus kermavaahtoa kermaa tai kookoskermaa pitkin pois, tämä resepti ja tekee siitä ylimääräistä dekadentti. Kokeile kermavaahtoa annostelija kotitekoinen (ja vähän sokeria) kermavaahtoa kysyntään. Jos olet terapeuttinen ruokavalio tai haluavat välttää sokeria lainkaan, voit jättää sen. Itse en käytä näitä pumpkin spice stevia tippaa ja älä menetä yksi vähän sokeria!

CONTINUE READING
Luonnolliset Hiukset Detangling Spray

Luonnolliset Hiukset Detangling Spray

Koska äiti tyttärensä kanssa pitkät hiukset, tiedän, että taistelu harjalla kaikki liian hyvin. Tiettyinä aikoina tyttäreni on ollut hiukset alas heidän waists, ja niiden hiukset on yleensä paksu ja aaltoileva. Jotta asiat vaikeampaa, ne ovat kaikkein tarjous-johdossa lapsia elossa. Miten teemme työtä? Vain hyvä detangling spray!

Kotitekoinen Detangling Spray Hiukset (ei Repeämiä, Ei Pelkää)

Kuten dokumentoitu alla olevassa kuvassa ja minun kotitekoinen luonnollinen shampoo post, minun tytöt on ollut pitkä, paksu, aaltoileva karva klo eri pistettä yli vuoden. (Jotkut ovat jopa ehdottaneet, laitoin hiukset laajennukset hiukset näitä kuvia. Ei, hän oli kolme!)

Olen saanut käyttää detangling spray minun vanhin tytär, koska hän oli muutaman kuukauden ikäinen. (Hän oli syntynyt noin kaksi tuumaa hiukset!) Olemme löytäneet pari erityistä harjat, jotka todella auttaa (varsinkin tämä yksi ja tämä yksi), mutta he silti ei olisi tarpeeksi vakuuttamaan tyttäreni ei tarvitse pelätä harjaamalla hänen kauniit hiukset.

En ole koskaan pitänyt, että useimmat kaupasta ostettu detangling suihkeet sisältävät paljon kemikaaleja, varsinkin kun minun täytyy käyttää sitä päivittäin minun nuorille lapsille. Ainakin silloin, kun aloitin puuhastelun kanssa tämä resepti, siellä oli hyvin vähän luonnollinen kaupasta ostettu vaihtoehtoja, joten olen alkanut tehdä oman kanssa vain hoitoaine ja vettä.

CONTINUE READING
Kehon-Acceptance-Liike

Mitä Kehon-Acceptance-Liike Ei Halua Sinun Tietää!

Naisten Terveys kielletty lauseita, “bikinit body” ja “drop kaksi kokoa” heidän kansi, Pirelli Calendar on uudistaa, ja melko paljon kaikkialla näytät, naisten alkaneet muuttaa niiden kunto maalia “tasaisempi abs” “saada vahvempi ja tuntuu hyvältä.”

Yksi iso syy tämän muutos on, että niin kauan (ja myönnettäköön, että edelleen jopa nyt!) siellä oli hullu määrä väärää tietoa heitetään ympäri siitä, millainen koulutus antaisi naisten kehon he halutun. Vanha neuvo oli “syödä vähemmän ja liikkua enemmän,” joka johti lukemattomia laihduttajille ja sydän-ja pupuja, mutta neuvoja suoraan ei toiminut. Sydän, vain tehdä enemmän ja enemmän, lopulta sotkevat aineenvaihduntaa, jolloin se on vaikeampi saada kehon haluat. Sama pätee ruokavalioon; yhdeksänkymmentä viisi prosenttia kaikista ruokavalion epäonnistua, ja dieter on saada painoa takaisin plus joitakin, kiitos aineenvaihdunnan vahinkoa.

Koska meidän kulttuurin korostaminen näköinen “täydellinen” oli tulossa pää ansiosta photoshop, sosiaalinen media, julkkis kulttuuria, ja pitkälle edennyt ei-invasiivisia, ihmiset alkoivat sijoittaa yhä enemmän ja enemmän vaivaa muuttaa niiden elinten. Mutta väärää tietoa siitä, miten mennä siitä, että oli jättänyt meidät, ja monet naiset vetäytyivät salainen häpeä luolia, kun se tuli heidän ruumiinsa, varma, että siellä on jotain sanomattoman vikaa. Kovemmin he yrittivät näyttää paremmalta, pahempi he näyttivät; loimme epidemia ihmisiä, jotka tuntevat perusteellisesti rikki.

CONTINUE READING