Eräänlainen Pakkomielle

By in
No comments

Olen ensimmäisenä myöntämässä, että minulla on epäterveellistä pakkomielle kauneus blogeja. Luulisi, kuin kauneus editori olisin muita etuja, kuten macrame tai retkeilyyn, mutta ei — minä elän, hengittää ja lukea kauneus koko päivän, joka päivä. Onko luen Osaksi Kiiltävä kauneus palkintoja tai saada menetetty Meikki Riippuvuus subreddit, olen ympäröi kauneus blogit ovat tavalla tai toisella ja rakastava joka hetkestä. Tämän sanoi, olen lukenut hyviä, huonoja ja todella sekava, ja keksiä erittäin kuratoinut lista blogeja, jotka kannattaa lukea.

Pidän kauneus puolella estetiikka, ja Tiedosto tarjoaa labākais kredīts. Perusti Carlie Fowler (jonka Instagram on esteettinen omasta), Tiedosto on kauneus blogi “tyyli tajuissaan ja aika huono.” On virkistävää rehellisyyttä heidän artikkeleita, ja ne eivät hukuttaa sinua 150 eri ripsivärit kokeilla paras ripset elämäsi. Heidän “best-of” – listat ovat erittäin kuratoinut ja kauneus-profiilit ovat monipuolinen tarpeeksi pitää asiat mielenkiintoisia (kuten tämä). He jopa on pilaantunut paras meikki näyttää päässä Sex and The City — ja kyllä, se on luultavasti parasta, mitä voit lukea koko viikon.

Meikki Riippuvuus subreddit

Ennen kuin soitat BS, kuule minua ulos. Sinua ei voi ottaa vakavasti, koska kauneus narkkari, jos et ole väijyvä MakeupAddiction vähintään pari kertaa viikossa. Se on yksi kaikkein kannustava, informatiivinen ja innovatiivinen kulmissa internet. Voit mennä ripsiväri suosituksia ja jäädä luomiväri paletti simulaatiot ja DIY taisteluasemiin. Se on luultavasti onnellisin paikka maan päällä, vain sanomalla.

Eräänlainen Pakkomielle

Insta-blogit ovat joitakin minun faves kauneus-jae, ja se johtuu suurelta osittain yhteisön-ensimmäinen lähestymistapa ja reaaliaikainen vuorovaikutus lavalla. Joka tuo minut seuraavaan suosikki: Adri @sortofobsessed on jotain profeetta hänen 30-jotain tuhatta seuraajaa, hurja pois ihonhoito/kauneus listaan helposti. Hänen suositukset ovat aina paikalla ja kun hän jakaa hänen suosikkeihin, screenshotting on automaattinen vastaus. Puhumattakaan, että hän valokuvia hänen listaan haaveileva, tuhatvuotisen vaaleanpunainen-ruodot, että jätä sinua tunne innoittamana AF.