KESÄKURPITSA NUUDELIT KERMAINEN AVOKADO-PESTO

By in
No comments

Ei, en ole kasvissyöjä, mutta joskus minä vain rakastan ottaa päivä, jossa ainoa asia, minä täyttää minun kehon ovat tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, varsinkin kun iso Super Bowl-viikonloppuna! Jep. Minun ruokavalio eilen aika paljon koostui olutta, kanaa siivet, cheesy laskut ja pizza…..- luulen, että kehoni huutaa vakava detox, mutta tiedätkö mitä, minä nauttia joka toinen sitä! Varsinkin mainokset. Ja Beyonce. Tarkoitan Super Bowl tulee vain kerran vuodessa, joten olen täysin tyytyväinen vähän, err ISO törsätä, joka tulee sen kanssa!

Tämä resepti on täydellinen, koska se on super täyttö, hullu terve ja paras osa on, et tuntuu et syö iso kulhollinen pastaa! Se on myös uskomattoman nopea ja helppo tehdä (kirjaimellisesti alle 20 minuuttia), erityisesti kermainen avokado-pesto, että ei saa drizzled päälle. Ei tarvitse lämmittää joko!

Vain heittää kaiken osaksi monitoimikoneessa ja sekoita pois! Voisin kirjaimellisesti syödä, että koko asia liian yhdeltä istumalta, anna minulle lusikka. Tehdä kesäkurpitsa nuudelit, kaikki mitä tarvitset on spiralizer (tai voit julienne niitä, mutta vakavasti, kuka on aikaa siihen??) Suosittelen investoimalla spiralizer koska voit todella saada niin paljon käyttöä, ei vain kesäkurpitsa, ja voit saada yksi noin 30 euron sammenlign de bedste sms lån tai vähemmän!

Rakastan myös kesäkurpitsa nuudelit, koska ne eivät ota niin kauan ruokaa joko. Nyt kesäkurpitsat koostuvat 95% vettä – hullu, eikö?! – niin, se on tärkeää yrittää saada pois kaikki ylimääräinen vesi, joten sinun ei tarvitse märkä nuudelit. Helpoin tapa tehdä tämä on asettamalla ne siivilä pesuallas, sadetus ne hieman suolaa ja anna veden valua ulos. Sitten vain taputtele ne kuivaksi talouspaperilla ja ne ovat teräviä ja valmis menemään!

Hurtiglån i nyt tämä ruokalaji oikeasti maistuu aivan yhtä hyvä, liian kylmä, varsinkin jos pidät raikas raakoja kasviksia, mutta koska olen mieluummin minun zoodles ottaa, että “pasta-like” tuntuu, en yksinkertaisesti haudutettua minun muutaman minuutin liesi, ja sitten vain heitti ne pestokastiketta. Super yksinkertainen!

Just a quick huomata: avokado on yleensä ruskea helposti, joten jos haluat nauttia kaikki tähteet, varmista kääri tiukasti muovikelmu (varmista muovikelmu painetaan ylös vastaan pestokastiketta) estää tummumisen. Tämä maistuu parhaalta heti, vaikka – nauti!