PAISTETTU MUNA JA PAAHDETTU KASVIS VUOKA

By in
No comments

Teille tämä saattaa olla HELPOIN resepti olen koskaan tehnyt. Vakavasti.

Kun koko viikon meal prepping, minulla oli ton jääneen vihanneksia, että en halunnut käyttää, joten ajattelin, miksi ei paista niitä vuoassa ja heittää munia päälle! Tämä ruokalaji on kirjaimellisesti niin yksinkertaista. Ja se maistuu niin vaivattomasti herkullista!! Täydellinen runsas aamiainen hypätä aloittaa päivä, että voit tuntea hyvä syöminen. Se on myös loistava tapa käyttää jopa jääneen vihanneksia vain istuu omassa keittiössä, että et halua mennä hukkaan. Minä melkein toivon että minulla oli jäänne paprikaa, koska en olisi saanut heittää niitä liian!

Voit tehdä tämän, I ennalta lämmitetty uuni 425 astetta F ja heitti kasvikset vuoassa noin ruokalusikallinen oliiviöljyä. Käytin jääneen bataatti, noin kolme kuppia parsakaali ja koko punainen sipuli, mutta voit myös käyttää ruusukaali, paprika, kesäkurpitsa, kurpitsa, parsa, kukkakaali…..En tarkoita, mahdollisuudet ovat todella LOPUTON, ja voit täysin tehdä tämä resepti omaan makuusi! Pidin asiat yksinkertaisina ja vain maustetaan suolalla ja pippurilla, mutta voit mennä hullu ja lisätä erilaisia mausteita tai yrttejä eller nya smslån.

Kun kasvikset ovat tehneet paahtamalla sinun kannattaa ottaa uunivuokaa uunista, vähentää lämpötila on noin 375 astetta F ja sitten alkuun kanssa munia. Löysin helpoin tapa tehdä tämä on käyttää pieni ramekin (tai voit käyttää kuppi) ja yksi kerrallaan crack muna ramekin ja sitten työnnä se kiinni kasvikset. Toista tämä kaikille 8 munaa lisää sitten vuoka takaisin uuniin noin 5 minuuttia. Tämän avulla munat asettaa ja sitten voit top raastettua juustoa (käytin Emmentalia, mutta voit vapaasti käyttää mitä sinulla on käsillä). Sitten lopettaa keittämistä vielä 10 minuuttia uunissa tai kunnes munat ovat kypsiä.

Sitten vain täydentää kaiken joitakin säröillä mustapippuria, ripaus enemmän suolaa ja se oli valmis menemään! Kuten sanoin, helpoin aamiainen ikinä ja täysin miehensä hyväksytty. – Ja minun on sanottava, tämä oli super täyttö liian lån utan kreditupplysning!

Totta puhuen halusin nimi tämä “laiska tyttö vuoka”, koska se, miten minusta todellakin tuntui, kun tekee tätä haha. Lisäksi paloittelu muutaman kasvikset, siellä ei ollut paljon muuta tekemistä kuin crack munia. Tarkoitan, tein tämän sunnuntaina ja sunnuntaisin on tarkoitus olla laiska? Joten ei ya mennä. Täydellinen viikonlopun aamiainen (tai illallista?!) kun haluat pysyä teidän pyjama, ja tehdä niin vähän työtä kuin mahdollista.

Olet tervetullut.