Miksi hääpäiväruokia voi olla ongelmallista

By in
No comments

Tiesitkö, että jotkut nightshade -ruoat saattavat todella aiheuttaa tulehdusta elimistössäsi? Tämä elintarvikeryhmä hämmentyi minua pitkään. Kuinka jotain luonnollista kaltaista tomaattia tai munakoisoa – jotka ovat olleet ympärillä lukemattomia vuosia ja joita ihmiset eivät ole muuttaneet tai muuttaneet millään tavoin – aiheuttavat tulehdusta?
Nightshade -ruokaa tunnetaan muutoin Solanaceae-perheeksi. Tämä kasvien perhe sisältää noin 2700 lajia, joista pieni osa on syötäviä ja loput ovat erittäin myrkyllisiä. Itse asiassa on jopa lajeja, joita kutsutaan tappavaksi yöpuutarhaksi, joka, kuten se kuulostaa, on kohtalokas. Kaikilla ei ole haasteita yöhävittäjien kanssa, mutta joillakin ihmisillä saattaa olla taustalla oleva ongelma heidän kanssaan, ja heillä on ehkä poistettava muutamia niistä tai kaikenlaisia.