Edut Punainen valohoito

By in
No comments

Viimeisen muutaman kuukauden ajan, olen ollut edessä seisoo punainen valohoito lampun noin 5 minuuttia päivässä. Tilasimme punainen valohoito järjestelmä, kun mieheni oli toipumassa leikkauksesta, koska se auttaa nopeuttamaan haavan paranemista. Nyt, olen rakastava sitä sen lisäämällä kollageenin (*vähentää ryppyjä*), venytys merkki vähentää, ja hiusten kasvu hyödyttää.

Jos olet lukenut siitä, miten minä käsitellä sininen valo terveydelle, olet jo ymmärtää, että valo vaikuttaa monia näkökohtia meidän biologian. Tietyt aallonpituudet punainen valo lisää mitokondrioita tehtävä elimistössä. Siitä lisää alla, mutta punainen valo hoito on yksilöllisesti hyödyllisiä tästä syystä.

Mikä on Punainen Hoito Valoa?

Punainen valohoito tunnetaan myös photobiomodulation (PBM), alhainen valon therapy (LLLT), biostimulaatio, fotoniikan stimulaatio tai valo laatikko hoito.

Tämä hoito käyttää tiettyjä valon aallonpituuksia hoitaa ihoa saavuttaa erilaisia tuloksia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että eri aallonpituudet vaikuttavat kehon eri tavoin. Tehokkain aallonpituudet punainen valo näyttävät olevan valikoimia 630-670 ja 810-880 (lisää tästä alla).

Miten Punainen Valo Terapia Toimii?

Nämä tietyt aallonpituudet punainen valo luo biokemiallinen vaikuttaa meidän solut, joka palvelee lisätä mitokondrioiden toimintaan. Tämä parantaa ATP: n (adenosiinitrifosfaatti) tuotantoa elimistössä.

Miksi tämä on tärkeää?

ATP on lähde energiaa jokaisen solun kehon. Ilman sitä, meillä ei ole toiminto lainkaan. Ilman tarpeeksi, meillä ei toimi hyvin.

Se on aallonpituudet vaihtelevat välillä 630-880nm ja käytetään hoitoon ihon pinnalle. Punainen hoito valo tunkeutuu noin 8-10 millimetriä ihoon. Riippuen siitä, minkä alueen elin punainen valo on käytössä, tämä voi helposti vaikuttaa kaikki ihon kerrokset, päästä osaksi verisuonten, imusuonten polkuja, hermoja, ja karvatupet.

Punainen Kevyt Hoito vs. Hoito Sauna

Monet ihmiset ihmettelevät, jos RLT on samanlainen sauna hoidon tai hyötyä auringonvalolta.

Kaikki nämä hoidot ovat hyödyllisiä, mutta ne ovat erilaisia ja antavat erilaisia tuloksia. Olen ollut suuri fani sauna käyttää vuosia, mutta olen myös lisännyt punainen valohoito minun päivittäin käytännössä eri syistä.

Tarkoituksena sauna on nostaa kehon lämpötilaa. Tämä voidaan toteuttaa kautta yksinkertainen altistuminen lämpöä nostamalla ilman lämpötilaa, koska on suosittu Suomessa ja muualla Euroopassa. Se voi myös olla suoritettu infrapunayhteyden kautta altistuminen. Tämä lämmittää kehon sisältä ulos tunne ja sanotaan antaa enemmän myönteisiä vaikutuksia lyhyemmässä ajassa ja alhaisemmalla lämmöllä.

Sekä sauna menetelmiä lisätä sydämen syke, hikoilua, heat shock proteiineja ja parantaa kehon muilla tavoin. Toisin kuin punainen valo hoito -, infrapuna-valon sauna on näkymätön, ja tunkeutuu paljon syvemmälle kehon aallonpituuksilla klo 700-1200 nanometriä.

Punainen hoito valoa tai photobiomodulation ei ole suunniteltu lisäämään hikoilua tai parantaa sydän-toiminto. Se vaikuttaa solujen solutasolla ja lisää mitokondrioiden toiminta ja ATP-tuotannon. Se on periaatteessa “ruokkii” soluja lisätä energiaa.

Molemmat ovat niiden käyttötarkoitukset, riippuen toivottuja tuloksia.

Historia Punainen Hoito Kevyt Käyttää

Punainen valohoito on ollut korttelin ympäri. Vuonna 1903, lääkäri Niels Ryberg Finsen voitti Nobelin Lääketieteen varten hänen onnistunut hoito isorokko ja lupus punainen valo. Venäjä käyttää matalan tason laser hoito tavanomaista hoitoa (ja ne ovat 1970-luvulta lähtien). Venäläiset myös julkaistu satoja tutkimuksia yli vuosikymmenten eduista punainen hoito valoa. Valitettavasti vain hyvin harvat näistä tutkimuksista on käännetty englanti.

Punainen valohoito on suurelta osin huomiotta yhdysvalloissa ja länsi-Euroopassa viime aikoihin asti. Kuitenkin sitä on käytetty hoitopaikassa 1980-luvulta lähtien Japanissa, Kiinassa, Kanadassa, Pohjois-Irlannissa, Vietnamissa, latinalaisessa Amerikassa ja Itä-Euroopassa.

Edut Red Hoito-Valo

Vaikka länsimaissa on jäljessä punainen hoito kevyt, vahva näyttö tukee sen terveyshyötyjä. Se on FDA hyväksytty krooninen nivelkipu, hidas parantavan haavat, ryppyjä, hiustenlähtö ja akne. Monet muut ovat käyttäneet sitä menestyksekkäästi muita asioita, kuten psoriasis, parantaa verenkiertoa ja parempaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Tässä on osittainen luettelo näyttöön perustuvaa käyttää punaista terapiaa valo:

 • Se auttaa nuorentaa kasvojen ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.
 • Punainen valo rakentaa kollageenin ihon, vähentää ryppyjä.
 • Se auttaa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita.
 • Punainen valo aktivoi imunestejärjestelmän mahdollisesti parantaa vieroitus.
 • Vähentää tulehdusta ihoa.
 • Auttaa häivyttää arpia ja venyttää markkaa.
 • Parantaa hiusten kasvua kääntää kaljuuntuva.
 • Stimuloi hidas parantavan haavat.
 • Voi estää toistuvia huuliherpes, tai herpes simplex.
 • Hyödyllistä lyhyellä aikavälillä rannekanavaoireyhtymä.
 • Hyödyllistä ihoa vähentää ekseema, ruusufinni ja akne.