Mitä Kehon-Acceptance-Liike Ei Halua Sinun Tietää!

By in
No comments

Naisten Terveys kielletty lauseita, “bikinit body” ja “drop kaksi kokoa” heidän kansi, Pirelli Calendar on uudistaa, ja melko paljon kaikkialla näytät, naisten alkaneet muuttaa niiden kunto maalia “tasaisempi abs” “saada vahvempi ja tuntuu hyvältä.”

Yksi iso syy tämän muutos on, että niin kauan (ja myönnettäköön, että edelleen jopa nyt!) siellä oli hullu määrä väärää tietoa heitetään ympäri siitä, millainen koulutus antaisi naisten kehon he halutun. Vanha neuvo oli “syödä vähemmän ja liikkua enemmän,” joka johti lukemattomia laihduttajille ja sydän-ja pupuja, mutta neuvoja suoraan ei toiminut. Sydän, vain tehdä enemmän ja enemmän, lopulta sotkevat aineenvaihduntaa, jolloin se on vaikeampi saada kehon haluat. Sama pätee ruokavalioon; yhdeksänkymmentä viisi prosenttia kaikista ruokavalion epäonnistua, ja dieter on saada painoa takaisin plus joitakin, kiitos aineenvaihdunnan vahinkoa.

Koska meidän kulttuurin korostaminen näköinen “täydellinen” oli tulossa pää ansiosta photoshop, sosiaalinen media, julkkis kulttuuria, ja pitkälle edennyt ei-invasiivisia, ihmiset alkoivat sijoittaa yhä enemmän ja enemmän vaivaa muuttaa niiden elinten. Mutta väärää tietoa siitä, miten mennä siitä, että oli jättänyt meidät, ja monet naiset vetäytyivät salainen häpeä luolia, kun se tuli heidän ruumiinsa, varma, että siellä on jotain sanomattoman vikaa. Kovemmin he yrittivät näyttää paremmalta, pahempi he näyttivät; loimme epidemia ihmisiä, jotka tuntevat perusteellisesti rikki.